Trygga Domare

Trygga domare är ett initiativ från Värmlands FF i syfte att trygga domarnas arbetsmiljö, för att fler domare skall fortsätta längre tid.

Sedan starten av Trygga domare har drygt 30 föreningar anslutit sig och jobbat för tryggare idrottsmiljöer, ett arbete som är oerhört viktigt och värdefullt för att vi skall ha ett välmående och utvecklande fotbollsvärmland.

Säsongen 2021 gör vi en omstart av Trygga domare där vi gärna ser att nya föreningar ansluter sig, och de föreningar som tidigare jobbat med Trygga domare behöver ansluta sig igen. Vår ambition är att samtliga värmländska fotbollsföreningar skall jobba med, och för, Trygga domare. För att ingen domare, på någon match i Värmland, ska behöva känna sig otrygg i sin arbetsmiljö.

För mer information om Trygga domare, och vad det innebär att vara en Trygga domare-förening, hänvisar vi till denna länk: http://www.varmlandsff.se/certifiering-fotboll-for-alla/trygga-domare/

På vår Youtube-kanal finns också en film som förklarar Trygga domare mer ingående: https://youtu.be/jYE19AeI2SI