B-ungdom säsongen 2021

Vi hälsar er varmt välkomna till höstens praktikpass som kommer genomföras på fyra olika platser i Värmland. På denna sida har vi samlat massvis med information till dig som deltagare. Vid frågor, funderingar eller oklarheter - kontakta oss.

PRAKTIKGRUPPER

För att minska reseavståndet för alla deltagare, har vi skapat fyra olika praktikgrupper. Dessa grupper är indelade enligt följande: Karlstad ÖST, Ämtervik/Arvika, Karlstad VÄST och Karlskoga. Varje praktikgrupp kommer att genomföra två kvällspraktikpass.
(I förra utskicket var tanken att Kristinehamn skulle vara praktikort. Vi har fått flytta den till Karlskoga och Kilsta IP pga platsbrist. Vi hoppas att ni har förståelse för dettta.)

INSTRUKTÖRER

Från Värmlands Fotbollförbund kommer det finnas instruktörer på plats vid varje praktiktillfälle. Om planeringen håller, så kommer det vara följande instruktörer som närvarar: Linda Boberg, Martin Åström, Jonas Gustafsson, Camilla Nyman.

DELTAGARE

All information till dig som deltagare finns i dokumentet längst ner på sidan. Här finner du bland annat - gruppindelning, datum, tid, plats mm.

FÖRBEREDELSE

Det första kvällspasset kommer ni som deltagare agera övningsgrupp. Det innebär att ni behöver se till att ha med er kläder och skor, för att kunna sparka boll. Viktigt att ni kommer ombytta och klara till respektive anläggning, klockan 17.45. Mer information riktat till varje grupp kommer skickas ut via mejl.

GODKÄND UTBILDNING

För att kunna tillgodoräkna sig utbildningen och få den registrerad i FOGIS så måste man ha 100% närvaro vid dessa praktiska kvällspass. Om man skulle ha förhinder, så kan vi hjälpa till med förflyttning till en annan grupp. Kan man ändå inte närvara, får man helt enkelt vänta tills nästa års praktikpass för att färdigställa utbildningen.

DETALJERAD INFORMATION FÖR UTSKRIFT

B-ungdom 2021 (praktikpass)

FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

Tveka inte att höra av er vid frågor, funderingar eller oklarheter.

Hampus Ueltzhöfer
Fotbollsutveckling Ungdom
Värmlands Fotbollförbund

076-11 49 820
Hampus.vff@varmlandsff.se